[SoO] [HC] Thok the Bloodthirsty

Boss kaadot

[SoO] [HC] Thok the Bloodthirsty

Postby Elerial » Mon Nov 18, 2013 10:27 am

Viimein se kaatui, useampi <10% wipe tuli koettua. Toisaalta eipä tässä kiirekään ollut kun nythän ne oikeat bossit ovat vasta edessä ja aletaan ensimmäistä kertaa SoO:ssa gearaamaan jotain varten. Killan raidaajien ilvl taitaa olla likimain 570.xx jossa xx < 50 joten pari ilvl pitäisi varmaankin nousta ennen kuin Blackfuse saadaan kaatumaan, koska BIS classeja ei liukuhihnalle ole stackata.

Tässä vaiheessa lienee hyvä lanseerata myös termi "Glodikko", joka on Mists of Pandarian aikana tullut varsin tutuksi. Killan saldona on mm. 4 kpl Heroic Warforged cloakkeja.

Glodikko (glodikkoh)
Roll-ikkunan aiheuttava Mists of Pandaria valuutta. Mahdollisuus hankkia 3 kappaletta viikossa questin ja Lesser Charm of Good Fortune:iden avulla. Glodikko aiheuttaa usein mielipahaa ja naurettavan vähäisen (=vähemmän kuin repair cost) määrän kullan kertymistä pelaajalle, bossin kaadon yhteydessä. Glodikon käyttö johtaa useimmiten myös lausahduksiin "Huoh kultaa" ja "ja taas kultaa". Legenda kertoo että myös lausahdusta "Ai glodikolla veeäffää?" on jostain voice commista kuultu.
User avatar
Elerial
 
Posts: 800
Joined: Mon Dec 13, 2010 5:50 pm

Re: [SoO] [HC] Thok the Bloodthirsty

Postby snowspire » Thu Nov 21, 2013 10:46 am

reps.
User avatar
snowspire
Raidaaja
 
Posts: 45
Joined: Fri Nov 18, 2011 1:04 pm


Return to Kaadot

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests