Loma!

Random, unsorted news.

Loma!

Postby Elerial » Tue Mar 25, 2014 7:11 pm

Pitkän raidaus rupeaman jälkeen rosterin täyttö osoittautui jopa Stormreaverilla mahdottomaksi. Ilmeisesti 25-man free loots vei monilta hohdon yrittää clearata 10-man contenttia alas. Blizzardin suunnittelun kukkanen jatkui edelleen ja vaikka vain 2 viimeistä bossia oli kaatamatta oli osalla silti Throne loottia niskassa ja parilla ilvl alle 570. Yritimme viimeiseen saakka raidata ilman BIS comppia ja tähän asti päästiin. Paragons of Klaxxeille jäi 3 viimeistä eloon ja todennäköisesti tämänkin olisi ollut helppo kaato mutta viimeisen 3:n raidi viikon aikana emme saaneet riittävästi rangedia kokoonpanoon.

d3ros.jpg


Logit on viimeisiltä raideilta vihdoin upittu WOL:iin ja pari puuttuvaa killshottia askartelen kevään aikana. Ennen syksyllä julkaistavaa lisäriä meidät löytää Reaper of Soulsin ja Heartstonen parista jos Blizzard tuotteista etsii, ja monen muunkin pelin / konsolin äärestä. Osa taitaa jatkaa raidailuakin 25-man merkeissä.

Kaikille raidaajille ansaittua WoWi lomaa ja katsellaa kesällä miittiä läjään kunhan ilman läpenevät riittävästi että Aurinko(kin) voi puun alle turvallisesti sammua.

Kiitos kaikille, palaamisiin!
- Dado
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Elerial
 
Posts: 800
Joined: Mon Dec 13, 2010 5:50 pm

Return to Miscellaneous

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests